Charter Praga - Top Hotel Praha, cu plecare din Bucuresti
TOP HOTEL Praha este ușor accesibil de pe autostrada 1 și la 800 de metri de centrul comercial Chodov. Oferă o piscină interioară, o cadă cu hidromasaj, un solar, o sală de sport, mai multe terenuri de tenis și 2 recepții. WiFi gratuit este disponibil in hol, precum și in camere.

Puteți ajunge in centrul orașului cu transportul public in 25 de minute de la TOP HOTEL Praha. Stația de autobuz este situată chiar in fața clădirii.

Camerele sunt dotate cu Smart TV cu canale prin satelit și WiFi gratuit. Unele dintre camere sunt, de asemenea, cu aer condiționat. Sunt disponibile și camere pentru oaspeți cu mobilitate redusă.

Facilitățile de wellness și sport includ o sală de sport, terenuri de tenis interioare și in aer liber, o baie de aburi și o piscină interioară și sunt disponibile la un cost suplimentar. Sunt disponibile și masaje thailandeze.

Puteți alege dintre 4 restaurante care servesc preparate din bucătăria cehă, indiană și internațională, 3 baruri, un bar in hol cu ​​grădină de iarnă și zonă de relaxare in aer liber . In barul din hol sunt disponibile băuturi răcoritoare. Hotelul are o grădină de iarnă care are acces la grădina japoneză.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Top Hotel Praha, Praga, Cehia

Verifica tarife si disponibilitate