Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 91 hoteluri

Bansko, Bulgaria

VIHREN PALACE SKI SPA RESORT 4 Localizare Hotelul Vihren Palace Residence 4 are o excelenta locatie se afla doar la 80 m de statia de telegondola si la aprox 300 m de centrul statiunii Bansko Hotelul a fost construit in 2007 ultima renovare a avut . . .

Bansko, Bulgaria

STGEORGE SKI SPA HOTEL 4 Categorie oficiala 4 Localizare Hotelul St George Ski Spa este situat la aproximativ 500m de telegondola si de centrul orasului Bansko Cazare Construit in 2009 o cladire cu 5 etaje lift 83 unitati de cazare Zonele publi . . .

Bansko, Bulgaria

VILLA ROKA 4 - BANSKO LOCALIZARE Spa Hotel Villa Roka este situat la o mica distanta de centrul vechi al orasului Bansko si la cateva minute de statia de teleski CAZARE Camere standard camere standard de lux camere family maisonettes studiouri Ace . . .

Bansko, Bulgaria

TRINITY RESIDENCE SPA 4 LOCALIZARE Trinity Residence Spa Hotel este situat la aproximativ 15 km distanta de statia de la baza a telegondolei si la aprox 300 de metri de centrul vechi al statiunii Bansko CAZARE Finalizat in 2014 hotelul este forma . . .

Bansko, Bulgaria

ASTERA BANSKO HOTEL SPA 4 wwwasterabanskocom Descriere Hotel Astera Bansko Hotel Spa 4 este localizat la 200 m de Gondola si la 1 km de centrul statiunii Bansko Hotelul are doua cladiri - o cladire de camere duble si cateva apartamente construita . . .

Bansko, Bulgaria

TANNE HOTEL 4 - BANSKO LOCALIZARE Resortul The Tanne este un complex de 4 de lux Bulgaro - German deschis tot timpul anului construit in stil traditional din piatra si lemn CAZARE Hotelul are 25 camere duble 5 apartamente 3 maisonettes cu semineu C . . .

Bansko, Bulgaria

STRAZHITE HOTEL 4 Categorie oficiala 4 Locatie Strazhite Hotel are o locatie excelenta este la doar 200m de telegondola si la aproximativ 1km de centrul orasului Bansko Cazare Renovat in 2012 3 etaje 4 lifturi 135 camere si 25 camere suite apar . . .

Bansko, Bulgaria

ST IVAN RILSKI HOTEL SPA APARTMENTS 4 Categoria oficiala 4 Localizare Hotelul St Ivan Rilski Hotel Spa este localizat la o distanta de 12 km fata de statia de telegondola si la 15 km de centrul statiunii Bansko Acesta a fost contruit in anul 2007 . . .

Bansko, Bulgaria

SAINT GEORGE PALACE 4 Categorie oficiala 4 Localizare Hotel Saint George Palace este situat la aproximativ 800m de telegondola si aproximativ 3 km de centrul orasului Bansko Cazare Construit in 2007 renovat in 2012 1 cladire 5 etaje 7 lifturi 82 . . .

Bansko, Bulgaria

SNOWPLOUGH APART-HOTEL Descriere Hotel Snowplough Apart-hotel 2 este localizat la aprox 800 m de Gondola si la aprox 2 km de centrul statiunii Bansko Hotelul a fost construit in anul 2005 are 2 cladiri 4 etaje fara lift Facilitati Snowplough Apart . . .

Bansko, Bulgaria

WINSLOW ELEGANCE Apart-Hotel Categoria Oficiala 3 Locatie Winslow Elegance apart-hotel este situat la aproximativ 900 m de la statia de telegondola si 800m de centrul orasului Bansko Cazare Construit în 2007 fara lift 25 de unitati de cazare Stud . . .

Bansko, Bulgaria

ROYAL PARK SPA 4 Categorie oficiala 4 Localizare Royal Park Spa se afla la 13km fata de statia de telegondola si la 15km de centrul statiunii Bansko Cazare 1 cladire principala hotel construita in anul 2012 5 etaje 1 lift Hotelul mai are 5 cladir . . .

Bansko, Bulgaria

ROYAL TOWERS Apart-Hotel Locatie Apart-Hotel Royal Towers este situat la aproximativ 50 m de telegondola si 15 km de centrul orasului Cazare Construit în 2007 complex cu 12 cladiri - fiecare dintre ele are 5 etaje cu intrare separata si lift 319 st . . .